Fwd: Banshee will Not Play Video Clicked From Browser - Firefox

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Fwd: Banshee will Not Play Video Clicked From Browser - Firefox

Lee Gold
Bump?
 

----- Original message -----
From: Lee Gold <[hidden email]>
To: [hidden email]
Subject: [Banshee-List] Banshee will Not Play Video Clicked From Browser
- Firefox
Date: Sun, 15 Jun 2014 17:48:26 -0700

Hi,

Ubuntu 12.04

Banshee 2.6.1

Using Firefox ESR 24.6.0

I click on a video link. Firefox gives small pop-up asking if I want to
save file or play it. I have choice of video players. smplayer if I
choose that opens video and plays it. Banshee if I choose it opens but
does not play video, it does not cite or reference the video, it simply
opens and does nothing else.

Wondered if there's a fix?

Thanks


--
http://www.fastmail.fm - The way an email service should be

_______________________________________________
banshee-list mailing list
[hidden email]
https://mail.gnome.org/mailman/listinfo/banshee-list  (unsubscribe here)

--
http://www.fastmail.fm - The professional email service

_______________________________________________
banshee-list mailing list
[hidden email]
https://mail.gnome.org/mailman/listinfo/banshee-list  (unsubscribe here)
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Fwd: Banshee will Not Play Video Clicked From Browser - Firefox

Nicholas Little
Hi Lee,

Since no-one's weighed in who knows whether Banshee is designed to do this, could you perhaps file a bug on bugzilla.gnome.org, with a test URI that doesn't work?

Thanks!


On 19 June 2014 20:03, Lee Gold <[hidden email]> wrote:
Bump?


----- Original message -----
From: Lee Gold <[hidden email]>
To: [hidden email]
Subject: [Banshee-List] Banshee will Not Play Video Clicked From Browser
- Firefox
Date: Sun, 15 Jun 2014 17:48:26 -0700

Hi,

Ubuntu 12.04

Banshee 2.6.1

Using Firefox ESR 24.6.0

I click on a video link. Firefox gives small pop-up asking if I want to
save file or play it. I have choice of video players. smplayer if I
choose that opens video and plays it. Banshee if I choose it opens but
does not play video, it does not cite or reference the video, it simply
opens and does nothing else.

Wondered if there's a fix?

Thanks


--
http://www.fastmail.fm - The way an email service should be

_______________________________________________
banshee-list mailing list
[hidden email]
https://mail.gnome.org/mailman/listinfo/banshee-list  (unsubscribe here)

--
http://www.fastmail.fm - The professional email service

_______________________________________________
banshee-list mailing list
[hidden email]
https://mail.gnome.org/mailman/listinfo/banshee-list  (unsubscribe here)



--
Registered Linux User #392373

_______________________________________________
banshee-list mailing list
[hidden email]
https://mail.gnome.org/mailman/listinfo/banshee-list  (unsubscribe here)