Banshee never connects to radio stream on first try

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Banshee never connects to radio stream on first try

ebisumartin
Banshee list,

I have 17 different radio streams. I'd like to be able to use the
alarm extension so I could wake up to one of them playing.

However, I can't do this because Banshee (2.2 daily build) never, and
I do mean never, connects to any of them on the first try.

If I click to play any radio stream, on the first try it says
"Contacting...", and then it says "Idle", and a little X mark appears
beside the name of the station.

However, if I click it a second time, it works fine.

It always goes like this. Without fail. I can never connect on the
first try, and I can almost always connect on the second try.

I don't know how close together the two tries have to be in order to work.

What I do know, though, is if I use the Alarm extension to start
playing a radio stream in the morning, nothing happens in the morning
because it attempts to connect and then fails and gives up trying.

Any advice on how to solve this would be appreciated.

--
Dave M G
_______________________________________________
banshee-list mailing list
[hidden email]
http://mail.gnome.org/mailman/listinfo/banshee-list  (unsubscribe here)
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Banshee never connects to radio stream on first try

"Andrés G. Aragoneses"
On 10/26/2011 04:38 PM, Martin G wrote:

> Banshee list,
>
> I have 17 different radio streams. I'd like to be able to use the
> alarm extension so I could wake up to one of them playing.
>
> However, I can't do this because Banshee (2.2 daily build) never, and
> I do mean never, connects to any of them on the first try.
>
> If I click to play any radio stream, on the first try it says
> "Contacting...", and then it says "Idle", and a little X mark appears
> beside the name of the station.
>
> However, if I click it a second time, it works fine.
>
> It always goes like this. Without fail. I can never connect on the
> first try, and I can almost always connect on the second try.
>
> I don't know how close together the two tries have to be in order to work.
>
> What I do know, though, is if I use the Alarm extension to start
> playing a radio stream in the morning, nothing happens in the morning
> because it attempts to connect and then fails and gives up trying.
>
> Any advice on how to solve this would be appreciated.
>

It seems somebody already reported the problem here:

https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=662909

It would be good if you could CC yourself to provide the information
required, or get notified if the bug gets fixed or if there's anything
to test.

Cheers

_______________________________________________
banshee-list mailing list
[hidden email]
http://mail.gnome.org/mailman/listinfo/banshee-list  (unsubscribe here)
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Banshee never connects to radio stream on first try

ebisumartin
Andres,

> https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=662909

Cool. I've also uploaded some debug output.

I hope for a solutions soon.

--
Dave M G
_______________________________________________
banshee-list mailing list
[hidden email]
http://mail.gnome.org/mailman/listinfo/banshee-list  (unsubscribe here)